Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 14 oktober 2016

Derde tender SBIR Cybersecurity opengesteld

Derde tender SBIR Cybersecurity opengesteld
Miniatuurvoorbeeld:  De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) voert dit jaar de 3e tender SBIR Cybersecurity uit.
Lees verder

Pools – Nederlands Business Forum
Wilt u zakendoen met Polen? Kom meer te weten over uw kansen en mogelijkheden op het Pools-Nederlands Business Forum, op 24 november in Den Haag. Het forum brengt meer dan 200 deelnemers bij elkaar, die op zoek zijn naar markt-, landinformatie en business partners in Polen en Nederland. Diverse...
Lees verder

Gratis webinar WBSO 7 november - Hoe verlaag ik mijn kosten voor R&D?
Miniatuurvoorbeeld:  Bent u bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten? En vraagt u zich af hoe u dit kunt financieren? Het ministerie van Economische Zaken geeft financiële steun aan innovatieve bedrijven.
Lees verder

Nomineer een ambassade of consulaat voor de Ambassadeprijs
Miniatuurvoorbeeld:  Kreeg uw bedrijf steun van een Nederlandse ambassade? Of van een consulaat in het buitenland? Bent u enthousiast over die post? Nomineer hem dan voor de Ambassadeprijs 2016.
Lees verder

Octrooiblog: Doe normaal met die octrooien!
Miniatuurvoorbeeld:  Op 14 oktober is het Wereld Normalisatiedag: een dag om stil te staan bij het belang van wereldwijde afspraken. Maar wat gebeurt er als je iets uitvindt wat daarna in een norm wordt vastgelegd?
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.