Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 24 oktober 2016

Frankrijk: Veranderingen bij TGV-station Montchanin / le Creusot!

Veranderingen bij TGV-station Montchanin / le Creusot!
Voortaan betaald parkeren en beperkte loketbezetting. Het heeft in de regio veel stof doen opwaaien maar sinds 1 oktober j.l. is het bij het TGV-station Creusot voortaan betaald parkeren. Een kleine nuance het zgn. dépose minute is tot 15 minuten gratis. Tot nu toe was het parkeren bij Le Creusot ongelimiteerd en gratis. Dat leverde […] Het bericht Veranderingen bij TGV-station Montchanin / le Creusot! verscheen eerst op Bourgondische Zaken.
Lees verder

Let op uw Buxus struikjes
Er is sinds korte tijd een kwaadaardige mot, de Pyrale de Buis, waargenomen in de Cote d'Or. Deze mot is afkomstig uit China en verspreidt zich snel over Frankrijk. De larven voeden zich alleen met Buxus bladeren en zijn in staat om in enkele weken een hele Buxus kaal te vreten. Deze link (Franstalig) legt […] Het bericht Let op uw Buxus struikjes verscheen eerst op Bourgondische Zaken.
Lees verder

Rattenplaag
Start: 25 oktober Waar: In de omgeving van Sens De stad Sens en de sociale verhuurder Brennus Habitat gaan een omvangrijke campagne starten, in de wijk Champs-Plaisants. De ratten hebben zich sinds deze zomer snel vermenigvuldigd, voornamelijk rond l'Avenue de l'Europe. "Gisteren sprongen twee ratten tegen me op toen ik mijn afval in de container […] Het bericht Rattenplaag verscheen eerst op Bourgondische Zaken.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.