Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 4 oktober 2016

Het Koninklijk Huis: Prinses Beatrix geopereerd aan haar rechterknie

Koningin Máxima spreekt bij regelgevende instanties in Bazel over inclusieve financiering
Hare Majesteit Koningin Máxima woont vandaag, vrijdag 30 september, in het Zwitserse Bazel een internationale bijeenkomst bij voor vertegenwoordigers van regelgevende instanties. De bijeenkomst vindt plaats bij de Bank for International Settlements (BIS) en richt zich op inclusieve financiering en de rol van regelgevende instanties om de toegang tot financiële diensten te verbeteren. Koningin Máxima bezoekt Bazel in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.
Lees verder

Prinses Beatrix geopereerd aan haar rechterknie
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is vandaag, 1 oktober 2016, op locatie in het Franciscus/Vlietland ziekenhuis te Schiedam geopereerd aan haar rechterknie. Bij de operatie is een knieprothese aangebracht. Behandelend orthopedisch chirurgen zijn dr. M.J.M. Driessen en dr. S. Breugem. De heer Driessen voerde eerder in 2005 een operatie uit, waarbij in de linkerknie van de Prinses ook een prothese werd geplaatst.
Lees verder

Koningin Máxima bezoekt Argentinië voor toegang tot financiële diensten
Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt dinsdag 11 en woensdag 12 oktober Argentinië in haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA). In de hoofdstad Buenos Aires spreekt zij over de plannen van de regering van Argentinië om een nationale strategie voor inclusieve financiering te ontwikkelen. Betere toegang tot financiële diensten kan bijdragen aan de economische ontwikkeling van de bevolking.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.