Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 20 oktober 2016

Kansen in de Marine Technology sector in Shandong, China

Kansen in de Marine Technology sector in Shandong, China
Miniatuurvoorbeeld:  De Marine Technology sector in China wordt steeds geavanceerder. Chinese bedrijven begrijpen dat ze de samenwerking moeten zoeken op technologisch gebied om op alle gebieden competatief te zijn.
Lees verder

De Nationale Iconen van 2016 zijn bekend!
Miniatuurvoorbeeld:  Drie veelbelovende innovaties: kankerdiagnostiek zonder radioactief afval (Lighthouse van ASML), duurzame energie opwekking uit zout en zoet water  (Blue energy van REDstack) en een methode om...
Lees verder

Vernieuwde smart mobility samenwerking tussen Nederland en (Mid)Westen VS
Miniatuurvoorbeeld:  Op 8 oktober 2016 ondertekende een groot cluster van bedrijven het Partners for International Business convenant op de residentie van de Consul Generaal in San Francisco.
Lees verder

Opening inschrijving uitvoer melkpoeder Dominicaanse Republiek
Miniatuurvoorbeeld:  Nieuwsbericht 16.103 – Voor de uitvoer van melkpoeder naar de Dominicaanse Republiek kunt u opnieuw certificaten aanvragen van 1 tot en met 10 november 2016, uiterlijk om 13.00 uur.
Lees verder

Economische missie Verenigde Arabische Emiraten met minister Schippers
Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten aanhalen met de Verenigde Arabische Emiraten (VAE)? En werkt u in de sector Life Sciences & Health en hieraan gerelateerde creatieve industrie? Sluit dan aan bij de economische missie van minister Edith Schippers naar Abu Dhabi en Dubai.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.