Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 24 oktober 2016

Matchmaking tijdens Vibrant Gujarat Global Summit 2017

Matchmaking tijdens Vibrant Gujarat Global Summit 2017
Van 10 tot en met 13 januari 2017 vindt de Vibrant Gujarat Summit 2017 in Ghandinagar, India plaats. De focus ligt tijdens dit evenement op een duurzame economische en sociale ontwikkeling. De NBSO in Ahmedabad helpt Nederlandse bedrijven bij matchmaking op dit evenement. Ook is er een Holland...
Lees verder

Toewijzing gezouten en ander pluimveevlees oktober 2016
Miniatuurvoorbeeld:  Nieuwsbericht 16.105 – De Europese Commissie heeft de toewijzingspercentages bekendgemaakt voor gezouten en ander pluimveevlees uit Brazilië, Thailand en andere landen (Verordening (EU) 2016/1870).
Lees verder

Octrooiblog: Vroege diagnose van borstkanker
Miniatuurvoorbeeld:  Ieder jaar in oktober vraagt Stichting Pink Ribbon aandacht voor borstkanker. Want nog altijd treft borstkanker veel vrouwen. Het is de 3e meest voorkomende kankersoort.
Lees verder

Informatiebijeenkomst INTERREG Europe 2 november
Bent u een aanvraag aan het voorbereiden voor INTERREG Europe? Laat u bijpraten op de informatiebijeenkomst voor consultants en adviseurs op 2 november 2016. De bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die een project aan het voorbereiden is. Tijdens de bijeenkomst trekken we de belangrijkste...
Lees verder

Dutch Design Week van start
Miniatuurvoorbeeld:  Vanaf 22 oktober kunnen designliefhebbers terecht in Eindhoven. Daar vindt tot en met 30 oktober de Dutch Design Week (DDW) plaats, het grootste designevenement van Noord-Europa.
Lees verder

Geen opmerkingen: