Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 12 oktober 2016

Nieuws van het Koninklijk Huis

Prinses Beatrix bedankt voor belangstelling n.a.v. knieoperatie
De vele hartelijke blijken van belangstelling die ik mocht ontvangen na de knieoperatie die ik op 1 oktober onderging, hebben mij bijzonder goed gedaan. Iedereen die aan mij heeft gedacht en heeft meegeleefd, wil ik graag danken voor de bemoedigende woorden en goede wensen. Uw betrokkenheid is hartverwarmend!
Lees verder

Koning brengt werkbezoek aan Amsterdam Zuidoost
Zijne Majesteit de Koning bracht vanmiddag op uitnodiging van burgemeester Eberhard van der Laan een werkbezoek aan Amsterdam Zuidoost. De Koning sprak met medewerkers van verschillende organisaties, ondernemers en bewoners over de manier waarop mensen met verschillende achtergronden in de buurt samenleven, in hoeverre mensen zich thuis voelen in de buurt en wat de mensen in de wijk bindt.
Lees verder

Koningin Máxima aanwezig bij viering 90-jarig bestaan buurtcentrum De Mussen
Hare Majesteit Koningin Máxima is donderdag 17 november aanwezig bij de viering van het 90- jarig bestaan van buurtcentrum De Mussen in de Haagse Schilderswijk.Koningin Máxima woont enkele optredens van kinderen bij en wordt rondgeleid in het buurtcentrum. Tijdens de rondleiding maakt zij kennis met de verschillende activiteiten die De Mussen biedt en spreekt zij met vrijwilligers en bezoekers.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.