Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 6 oktober 2016

Ons Oranje! Video: Vragen aan Quincy Promes

Video: Vragen aan Quincy Promes
Wat is de voetbaldroom van Quincy Promes? Wie bij Oranje is het beste in FIFA? En wat is zijn mooiste Oranjemoment tot dusver? De aanvaller van Spartak Moskou geeft antwoord op een aantal vliegensvlugge vragen. "Als ik het Oranjeshirt aantrek, dan gaan de rillingen over mijn lijf."
Lees verder

Bas Dost als razende reporter
Bas Dost rijgt de doelpunten aaneen als spits van Sporting Lissabon. Hij beschikt echter ook over andere talenten. De aanvaller ging op pad als razende reporter en probeerde op die manier spannende quotes te ontlokken bij zijn teamgenoten. Dost gaat tijdens zijn rondje in de perszaal onder meer in gesprek met Jeroen Zoet, Jasper Cillessen en Kevin Strootman. Ook heeft hij een tip voor journalisten: "Ik zou het als interviewer veel gezelliger proberen te maken".
Lees verder

Robben niet in actie voor Oranje
Bondscoach Danny Blind kan definitief geen beroep doen op Arjen Robben in de twee aankomende WK-kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal tegen Wit-Rusland en Frankrijk. Robben maakte aanvankelijk geen deel uit van de selectie van Oranje, maar Blind sprak de hoop uit dat de vleugelspeler alsnog kon aansluiten, als bleek dat hij in het weekeinde zonder problemen bij zijn club Bayern München in de basis stond. Dat was het geval, maar toch is na overleg besloten dat Robben de beide belangrijke duels tegen Wit-Rusland (vrijdag) en Frankrijk (maandag) aan zich voorbij laat gaan. "Ik heb hem in de ochtend gesproken, en hij komt niet", bevestigde Blind op de persconferentie van donderdag. "Het duel met Frankrijk gaat hij ook niet redden. Dat valt tegen, maar ook weer niet. We weten in welke situatie hij zit."
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.