Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 6 oktober 2016

Uitgesteld - Den Haag IITA Innovatie in productietechnologie en IT-conferentie

Uitgesteld - Den Haag IITA Innovatie in productietechnologie en IT-conferentie
Deze conferentie is uitgesteld tot 2017. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert samen met het Roemeense Ministerie van Buitenlandse Investeringen de Den Haag IITA Innovatie in productietechnologie en IT-conferentie. Deelname aan dit evenement is gratis.
Lees verder

Investeringskansen in e-health Verenigd Koninkrijk
Miniatuurvoorbeeld:  Het Verenigd Koninkrijk heeft een begrotingstekort bij de Britse National Health Services (NHS) van £ 20 tot £ 30 miljard.
Lees verder

Nieuwe special 'Agrarische Innovaties Wereldwijd'
Miniatuurvoorbeeld:  Op de portal AgroberichtenBuitenland is de derde Special met als thema Agrarische Innovaties Wereldwijd verschenen. Bent u agro-ondernemer en geïnteresseerd in innovatieve ontwikkelingen?
Lees verder

VN-klimaatconferentie COP22 in Marrakech
Van 7-18 november 2016 vindt in Marrakesh de internationale klimaatconferentie COP22 plaats. Tijdens deze conferentie zet de internationale gemeenschap nieuwe stappen om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Een uitgelezen kans om de Nederlandse kennis en expertise aan een internationaal publiek...
Lees verder

Reminder: Sluiting inschrijving invoer gezouten en ander pluimveevlees oktober 2016
Miniatuurvoorbeeld:  Nieuwsbericht 16.0980 - De inschrijving invoerregeling gezouten en ander pluimveevlees uit Brazilië, Thailand en andere landen sluit op vrijdag 7 oktober 2016 om 13.00 uur.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.