Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 1 november 2016

Frankrijk: Voor of tegen uitbreiding van een varkensfokkerij

Voor of tegen uitbreiding van een varkensfokkerij
Tot 8 november kan iedereen zijn mening geven over de nieuwbouw in Sichamps. De exploitant wil een nieuw gebouw plaatsen, omdat de huidige varkensschuur op instorten staat. Hij heeft een verzoek ingediend bij het departement van de Nièvre. De varkenshouderij gaat hiermee een nieuwe fase in. Omdat het een milieubelastend bedrijf betreft, komt er een […] Het bericht Voor of tegen uitbreiding van een varkensfokkerij verscheen eerst op Bourgondische Zaken.
Lees verder

Trouw voor het leven
Op 30 oktober is in Château-Chinon een postzegel onthuld met de beeltenis van François Mitterand. De onthulling vond op hetzelfde moment plaats in Parijs en in Jarnac (geboorteplaats en laatste rustplaats). De postzegel is afgegeven door La Poste ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van François Mitterand. Filatelisten kwamen in groten getale naar de raadzaal […] Het bericht Trouw voor het leven verscheen eerst op Bourgondische Zaken.
Lees verder

PUMBA, een jack russel reutje van 2 jaar oud
Hierbij PUMBA, een jack russel reutje van 2 jaar oud. Hij heeft in een appartement gewoond en kan een paar uur alleen blijven. Hij is sociaal en enthousiast maar moet goed zijn grenzen weten, ander wordt hij zelf de baas in huis. Hij zoekt een familie zonder katten. Denkt u erover een hond of kat […] Het bericht PUMBA, een jack russel reutje van 2 jaar oud verscheen eerst op Bourgondische Zaken.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.