Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 11 november 2016

Informatiebijeenkomst Europees defensie-onderzoeksprogramma

Informatiebijeenkomst Europees defensie-onderzoeksprogramma
Op donderdag 19 januari 2017 organiseren de NIDV, het Ministerie van Defensie en de Rijksdienstvoor Ondernemend Nederland (RVO.nl) een informatiebijeenkomst over een nieuw Europees defensie-onderzoeksprogramma: Preparatory Action for Defense Research. Gedurende deze middag krijgt u meer te horen...
Lees verder

Ontwikkeling ringweg Mozambique met Develop2Build
Miniatuurvoorbeeld:  Op maandag 31 oktober 2016 is in Beira, Mozambique, een Develop2Build schenkingsarrangement getekend voor de ontwikkeling van een ringweg rond de drukke havenstad Beira.
Lees verder

Zakendoen met de overheid op de How To Get There Summit
Ambitieuze ondernemers kunnen zakendoen met de overheid op de How To Get There Summit op 17 november. Op 17 november vindt in Den Haag de How To Get There (HTGT) Summit plaats. Ruim 2.500 innovatieprofessionals komen hier om samen sneller te innoveren en met elkaar te delen 'how to get there'....
Lees verder

Lancering Business Action for Women Network
Donderdag 17 november organiseert het Ministerie van Buitenlandse Zaken een evenement in samenwerking met BSR en Win-Win strategies. Tijdens dit evenement wordt het Business Action for Women Network gelanceerd.
Lees verder

Octrooiblog: Eerbetoon aan vrijgevochten vrouw
Miniatuurvoorbeeld:  Op 9 november vierden we de 'dag van de uitvinder'. Dat is namelijk de geboortedag van een opmerkelijke uitvinder: Hedy Lamarr (1914-2000).
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.