Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 25 november 2016

Ondernemers over hun technologie-missie naar China

Ondernemers over hun technologie-missie naar China
Miniatuurvoorbeeld:  Van 13 tot 19 november 2016 bracht een handelsdelegatie uit het oosten van Nederland een bezoek aan de provincie Liaoning, in Noordoost-China.
Lees verder

De Rotterdamse Zaak wint de European Enterprise Promotion Award
Miniatuurvoorbeeld:  De Nederlandse finalist 'De Rotterdamse Zaak', heeft donderdag 24 november in Bratislava de European Enterprise Promotion Award gewonnen voor het beste initiatief in de categorie 'verantwoord en...
Lees verder

Holland Paviljoen op de Internationale Grüne Woche 2017
Bent u ondernemer in de agribusiness en wilt u zakendoen in Duitsland of uw zaken uitbreiden en contacten aanhalen? Doe dan mee met het Holland Paviljoen op de Internationale Grüne Woche. Het paviljoen op de Grüne Woche biedt u de combinatie van een presentatie van uw bedrijf op een internationale...
Lees verder

Octrooiblog: Stuiterend schoencadeautje
Miniatuurvoorbeeld:  Sinterklaas is weer in het land. Op zoek naar een cadeautje voor in de schoen? Stuiterballen zijn nog steeds populair en niet duur.
Lees verder

Representatieve prijzen pluimvee- en eiersector - november 2016
Miniatuurvoorbeeld:  Nieuwsbericht 16.114 - Vandaag heeft de Europese Commissie (EC) met Uitvoeringsverordening (EU) 2016/2055 de nieuwe representatieve prijzen bekendgemaakt in de pluimvee- en eiersector.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.