Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 7 november 2016

Ons Oranje! Promes niet naar Oranje

Promes niet naar Oranje
Quincy Promes meldt zich maandag niet in het trainingskamp van Oranje. De aanvaller van Spartak Moskou had al enkelklachten en onderzoek heeft vanmiddag uitgewezen dat de wedstrijden van Oranje tegen België en Luxemburg te vroeg komen. Of de Oranjeselectie wordt aangevuld, laat bondscoach Danny Blind afhangen van verdere 'personele ontwikkelingen' in de komende dagen. De 24-koppige selectie is nu als volgt: Daley Blind (Manchester United), Jeffrey Bruma (VfL Wolfsburg), Jasper Cillessen (FC Barcelona), Jordy Clasie (Southampton), Memphis Depay (Manchester United), Virgil van Dijk (Southampton), Bas Dost (Sporting Lissabon), Vincent Janssen (Tottenham Hotspur), Luuk de Jong (PSV), Rick Karsdorp (Feyenoord), Davy Klaassen (Ajax), Terence Kongolo (Feyenoord), Jeremain Lens (Fenerbahçe), Davy Pröpper (PSV), Bart Ramselaar (PSV), Arjen Robben (Bayern München), Stijn Schaars (sc Heerenveen), Wesley Sneijder (Galatasaray), Maarten Stekelenburg (Everton), Joël Veltman (Ajax), Tonny Vilhena (Feyenoord), Michel Vorm (Tottenham Hotspur), Georginio Wijnaldum (Liverpool), Marvin Zeegelaar (Sporting Lissabon). Het Nederlands elftal speelt woensdag 9 november een oefenwedstrijd tegen België. Het duel in de Amsterdam ArenA begint om 20.45 uur. Zondag 13 november staat in Stade Josy Barthel het WK-kwalificatietreffen met Luxemburg op het programma. In de hoofdstad van het Groothertogdom wordt om 18.00 uur afgetrapt.
Lees verder

Martins Indi en Berghuis toegevoegd
Bondscoach Danny Blind heeft 31-voudig international Bruno Martins Indi (Stoke City) en Steven Berghuis (Feyenoord) toegevoegd aan de spelersgroep van het Nederlands elftal. De aanvulling houdt verband met de afmelding van Terence Kongolo (Feyenoord), die vanmiddag in het competitieduel met Go Ahead Eagles een hamstringblessure opliep. Vrijdag werd al duidelijk dat Quincy Promes evenmin naar Noordwijk kon afreizen voor de wedstrijden tegen België en Luxemburg. Een enkelblessure speelt de aanvaller van Spartak Moskou parten. Morgen – maandag 7 november – melden zich 24 spelers in het trainingskamp van het Nederlands elftal. Arjen Robben (Bayern München), die nog niet inzetbaar is in het oefenduel met België, sluit later deze week aan bij de spelersgroep. Het Nederlands elftal speelt woensdag 9 november een oefenwedstrijd tegen België. Het duel in de Amsterdam ArenA begint om 20.45 uur. Zondag 13 november staat in Stade Josy Barthel het WK-kwalificatietreffen met Luxemburg op het programma. In de hoofdstad van het Groothertogdom wordt om 18.00 uur afgetrapt.
Lees verder

Joshua Brenet meldt zich bij Oranje
Bondscoach Danny Blind kan de komende week geen beroep doen op Davy Pröpper (PSV) en Rick Karsdorp (Feyenoord). Pröpper hield zaterdagavond een knieblessure over aan de competitiewedstrijd tegen FC Twente, terwijl Karsdorp gisteren met liesklachten uit het duel met Go Ahead Eagles kwam. Onderzoek heeft vanochtend uitgewezen dat hun blessures een optreden in Oranje in de weg staan. Blind heeft vanochtend Joshua Brenet opgeroepen voor de ontmoetingen van Oranje met België en Luxemburg. Voor de 22-jarige PSV-verdediger betekent dit zijn debuut in de Oranjeselectie. Met de eerdere afzeggingen van Quincy Promes (Spartak Moskou) en Terence Kongolo (Feyenoord) en de komst van Bruno Martins Indi en Steven Berghuis, bestaat de groep nu uit 23 spelers. Arjen Robben (Bayern München) meldt zich later deze week in het trainingskamp van Oranje. Het Nederlands elftal speelt woensdag 9 november een oefenwedstrijd tegen België. Het duel in de Amsterdam ArenA begint om 20.45 uur. Zondag 13 november staat in Stade Josy Barthel het WK-kwalificatietreffen met Luxemburg op het programma. In de hoofdstad van het Groothertogdom wordt om 18.00 uur afgetrapt.
Lees verder

Geen opmerkingen: