Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 1 november 2016

Representatieve prijzen pluimvee- en eiersector - oktober 2016

Representatieve prijzen pluimvee- en eiersector - oktober 2016
Miniatuurvoorbeeld:  Nieuwsbericht 16.106 - Vandaag heeft de Europese Commissie (EC) met Uitvoeringsverordening (EU) 2016/1894 de nieuwe representatieve prijzen bekendgemaakt in de pluimvee- en eiersector.
Lees verder

Gratis webinar WBSO - Hoe verlaag ik mijn kosten voor R&D?
Bent u bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten? En vraagt u zich af hoe u dit kunt financieren? Het ministerie van Economische Zaken geeft financiële steun aan innovatieve bedrijven. Zo'n duwtje in de rug is de innovatieregeling WBSO.
Lees verder

Octrooiblog: Dag van de supermarkt-toekomst
Miniatuurvoorbeeld:  Je hebt er misschien niet reikhalzend naar uitgekeken, maar woensdag 2 november is de 'Dag van de Supermarkt'. En niet voor het eerst: er zijn er al ruim 20 geweest!
Lees verder

Lagere R&D-kosten in 2017? Vraag nu WBSO aan
Miniatuurvoorbeeld:  Gaat u in 2017 R&D-werkzaamheden uitvoeren? U kunt vanaf nu WBSO aanvragen. Hiermee kunt u uw innovatiekosten verlagen.
Lees verder

Zakendoen in Zwitserland
Bent u geïnteresseerd in zakendoen in Zwitserland? Voor ondernemers die zaken (willen gaan) doen in Zwitserland, organiseert het ministerie van Buitenlandse Zaken samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), op donderdag 8 december 2016, de bijeenkomst Zakendoen in Zwitserland. De...
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.