Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 30 november 2016

TKI-toeslag wordt PPS-toeslag Onderzoek en Innovatie

TKI-toeslag wordt PPS-toeslag Onderzoek en Innovatie
Miniatuurvoorbeeld:  De Topconsortia voor Kennis en Innovatie (TKI)-toeslag heet vanaf 1 februari 2017: PPS-toeslag Onderzoek en Innovatie.
Lees verder

Ontmoet Europese partners voor Horizon 2020 Health projecten
Bent u op zoek naar partners voor Horizon 2020 projectvoorstellen op het terrein van gezondheid, welzijn en veranderingen in de bevolkingssamenstelling? Kom dan 19 januari naar het H2020 European Health Brokerage Event in Zagreb. Tijdens deze dag kunt u 1-op-1-gesprekken met Europese bedrijven,...
Lees verder

Informatiebijeenkomst Smart Industry Fieldlabs
Werkt u samen in een Smart Industry Fieldlab, of bent u van plan om een Fieldlab op te zetten? Bent u op zoek naar financiering? Kom dan naar de informatiebijeenkomst over de Smart Industry Fieldlab-regeling.
Lees verder

Energie Café India
Kom naar het gratis Energie Café India op donderdag 15 december. Ontdek de kansen en mogelijkheden in India. ZonPV en andere partijen in decentrale energieoplossingen zijn aanwezig. Een prima netwerkmoment voor nieuwe samenwerkingen. Vanuit India is de heer Hafeez Rehman, senior director van het...
Lees verder

Toewijzingscoëfficiënt export melkpoeder naar Dominicaanse Republiek
Miniatuurvoorbeeld:  Nieuwsbericht 16.115 - De Europese Commissie (EC) heeft vandaag met Verordening (EU) 2016/2089 het toewijzingscoëfficiënt gepubliceerd voor de uitvoer van melkpoeder naar de Dominicaanse Republiek.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.