Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 30 december 2016

Digital Innovation Forum 2017

Digital Innovation Forum 2017
Het Eureka cluster ITEA en ARTEMIS Industry Association organiseren een nieuw industrie-gedreven internationaal event: Digital Innovation Forum (DIF). DIF 2017 vindt plaats op 10 en 11 mei in de RAI in Amsterdam. Deze eerste editie staat in het teken van Digital transformation.Wat kunt...
Lees verder

Octrooiblog: kerstgadgets – elk jaar weer een feest
Miniatuurvoorbeeld:  Volgens goed Nederlandse traditie bestaan de kerstdagen voornamelijk uit samen lekker eten, fraaie versieringen en cadeautjes onder de kerstboom. Én: kerstgadgets.
Lees verder

Nieuwe representatieve prijzen pluimvee- en eiersector bekend
Miniatuurvoorbeeld:  Nieuwsbericht 16.128 - Vandaag heeft de Europese Commissie (EC) de nieuwe representatieve prijzen bekendgemaakt in de pluimvee- en eiersector. Dit staat in de Uitvoeringsverordening (EU) 2016/2378
Lees verder

Handelsbelemmeringen Ecuador vervallen deels
Miniatuurvoorbeeld:  Vanaf 1 januari 2017 vervalt een deel van de handelsbelemmeringen tussen de Europese Unie en Ecuador. Ecuador sluit zich als derde Andesland aan bij het handelsakkoord tussen de EU, Colombia en Peru.
Lees verder

Octrooiblog: Met innovators van de schans: grote sprongen voorwaarts
Miniatuurvoorbeeld:  Terwijl de meeste mensen op 1 januari langzaam wakker worden, staan de skispringers in het Duitse Garmisch-Partenkirchen al op scherp.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.