Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 22 december 2016

Economische missie naar Shandong, China

Economische missie naar Shandong, China
Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten aanhalen binnen de provincie Shandong in China? Sluit u dan aan bij de missie, die van 9 tot en met 13 april de provincie bezoekt. Tijdens een bezoek aan de steden Qingdao en Yantai vinden er ontmoetingen met lokale overheden plaats.Voor wie De missie is...
Lees verder

Exclusieve Turks-Nederlandse samenwerking in Turkse free-zone
Miniatuurvoorbeeld:  Het economische diplomatieke netwerk heeft tijdens een netwerkcocktail gesproken over een exclusieve samenwerking met Nederlandse bedrijven in een te ontwikkelen free-zone in Turkije.
Lees verder

Opening inschrijving invoer paddenstoelenconserven
Miniatuurvoorbeeld:  Nieuwsbericht 16.121 – Voor invoer van paddenstoelenconserven uit derde landen kunt u invoercertificaten aanvragen van 2 tot en met 6 januari 2017, uiterlijk om 13.00 uur.
Lees verder

Opening invoerregelingen rundvlees januari 2017
Miniatuurvoorbeeld:  Nieuwsbericht 16.123 – Voor diverse invoerregelingen in de rundersector kunt u per januari 2017 weer een invoercertificaat aanvragen.
Lees verder

Voorlichtingsbijeenkomst Asian Development Bank Business Opportunities Fair
Op 22 en 23 maart 2017 organiseert de Asian Development Bank (ADB) voor de 8e keer de Business Opportunities Fair in Manilla, Filipijnen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Nederlandse Ambassade in Manilla organiseren een missie voor het Nederlandse bedrijfsleven naar het...
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.