Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 16 december 2016

Koning opent vernieuwd zuivellaboratorium Qlip

Koning opent vernieuwd zuivellaboratorium Qlip
Zijne Majesteit de Koning opent donderdag 26 januari in Zutphen de nieuwbouw van het zuivellaboratorium van Qlip. Het bedrijf richt zich op kwaliteitsborging in de nationale en internationale zuivelketen op de terreinen voedselveiligheid en -kwaliteit, voedselbeleving en -verduurzaming.
Lees verder

Koning brengt werkbezoek aan VeenLanden College Mijdrecht
Zijne Majesteit de Koning bracht vandaag een werkbezoek aan het VeenLanden College in Mijdrecht. Het bezoek stond in het teken van de leraar en het opleiden van toekomstige leraren in de school. Het VeenLanden College maakt als opleidingsschool deel uit van de Regionale Opleidingsschool Amstelland (ROSA). ROSA is een samenwerkingsverband van elf scholen in het voortgezet onderwijs in de regio en zes Amsterdamse lerarenopleidingen. De Koning sprak op het VeenLanden College met docenten in opleiding, beginnende docenten en ervaren docenten.
Lees verder

Koning ontvangt Nobelprijswinnaar Ben Feringa
Zijne Majesteit de Koning heeft hedenochtend op Paleis Noordeinde in audiëntie ontvangen de Groningse Nobelprijswinnaar Prof. dr. Ben Feringa. De heer Feringa ontving op 10 december in Stockholm de Nobelprijs voor Scheikunde.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.