Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 8 december 2016

Spanje: maandborrel & fotoverslagen evenementen


Agenda:
9 december maandborrel
13 januari nieuwjaarsborrel
2 februari maandborrel
 
Maandborrel 9 december 2016
 
Na onze succesvolle evenementen deze maand hebben we a.s. vrijdag weer een afterwork borrel. Met de Nederlandse community in BCN zullen we wederom het glas heffen in Amarre69.
Iedereen die lid is of ter plaatse lid wordt van de NVBCN, krijgt het eerste drankje tussen 19:00 – 20:00h van het huis.
 
Uiteraard zullen de schalen bitterballen weer rondgaan!
 
 
Nieuwjaarsreceptie 2017
 
Op 13 januari 2017 gaan we een nieuwjaarsborrel organiseren met als thema Mexican Night. Dit evenement zal in een Mexican venue in Barcelona plaatsvinden. Het welkomstdrankje en de entree zijn gratis.
 
Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om een tequila chupito te nemen. Deze nieuwjaarsborrel gaan we samen met onze vrienden van het cultureel Mexicaans instituut van Barcelona organiseren. Uiteraard zullen we t.z.t. het exacte tijdstip en locatie vermelden.
 
Indien u geïnteresseerd bent om dit evenement te sponsoren dan bestaat daar de mogelijk voor. U kunt dan contact opnemen met Nick van der Vlag
 
Foto verslag Sinterklaasfeest 2016

Op 3 december 2016 heeft het Sinterklaasfeest weer plaats gevonden.  Het sinterklaasfeest werd  gehouden bij Rembrandt cafe in Barcelona.

Wij willen alle mensen die het feest bezocht hebben weer bedanken voor een fantastische dag en daarnaast willen wij ook de vrijwilligers, sponsors Rembrandt cafe en Kuiper BV bedanken.
 
Foto verslag film Trippel Trappel

Op 4 december 2016 organiseerde het NVBCN uur een bioscoopvoorstelling van de Nederlandse animatiefilm 'Trippel Trappel - Dieren Sinterklaas' (http://www.trippeltrappel.nl/).
Door de vele interesse hebben wij twee voorstellingen mogen geven.
 

 Geen opmerkingen: