Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 12 december 2016

Studenten zoeken opdrachtgevers voor onderzoek in India

Studenten zoeken opdrachtgevers voor onderzoek in India
Miniatuurvoorbeeld:  Het FSA Research Project van de Universiteit van Amsterdam organiseert in de zomer van 2017 voor 18 studenten een onderzoeksreis naar India.
Lees verder

Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2017
Op donderdag 2 februari vindt tijdens de Ambassadeursconferentie de Bedrijvendag plaats in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomt krijgen bedrijven de kans om ambassadeurs te spreken over ondernemen in het buitenland en specifieke vragen over de betreffende landen te stellen. De...
Lees verder

Turkije wil met Nederland werken aan ontwikkeling semicon-industrie
Miniatuurvoorbeeld:  Turkije wil een eigen laboratorium voor de productie van halfgeleiders, dat ten dienste moet komen te staan van Turkse bedrijven en kennisinstellingen.
Lees verder

Economische missie naar Brazilië met Bas van der Dungen, ministerie van VWS
Wilt u zakendoen in Brazilië en bent u werkzaam in de Life Sciences & Health sector? Ga dan mee met de economische missie naar Brazilië met Bas van der Dungen, directeur generaal  Curatieve Zorg, ministerie van VWS, van  15 t/m 19 mei 2017.Kansen in Brazilië Brazilië heeft met haar 205 miljoen...
Lees verder

Octrooiblog: Chinees namaaksprookje
Miniatuurvoorbeeld:  Chinese bedrijven die Westerse artikelen namaken, dat haalt nauwelijks nog de krant. Maar een Chinees bedrijf dat anderen beschuldigt van namaak? Dat overkwam eerder dit jaar Blokker en Leen Bakker.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.