Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 29 december 2016

Winderige Kerstrit: reflecteren over verleden, heden en toekomst

Winderige Kerstrit: reflecteren over verleden, heden en toekomst
Op het Brunstingerveld, richting Dwingeloo, waai ik bijna van mijn fiets. Windkracht 5, 6, uit het Zuid-Westen. Dat wordt nog wat voordat ik de beschutting van het Drents-Friese Wold heb bereikt. Dit wordt een pittig kerstritje. Door mijn oordopjes hoor ik op NPO Radio 2 leuke liedjes van onder anderen The Beatles, Emerson Lake & Palmer, Elton John, Moody Blues en The Rolling Stones en van nog veel meer oude jeugdhelden. Kerst 2016 ligt al weer achter ons. Over een paar dagen is het 2017. Vanwege het gebrek aan sneeuw en ijs kan ik dezer dagen heel wat fietskilometers maken. Mee- of tegenvaller? Een schaatstoertocht op het ijs van de Beulakerwijde had mij ook wel wat geleken. Maar dat lijkt geschiedenis. Dat was ooit. Toch is er nog hoop, als ik de nieuwe president van de Verenigde Staten tenminste mag geloven. Volgens de man die over een paar weken, op mijn verjaardag nota bene, wordt...
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.