Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 21 december 2016

Workshop: De basis van Intellectueel Eigendom (IE), Eindhoven (januari)

Workshop: De basis van Intellectueel Eigendom (IE), Eindhoven (januari)
Afkijken, beschermen, delen of geheimhouden? Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer in één middag hoe u uw technische innovatieproces efficiënter en beter kunt maken door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als...
Lees verder

Workshop: Intellectueel Eigendom strategie voor mkb, Zwolle (februari)
Waarde creëren met technische innovaties. Is uw bedrijf regelmatig met technische innovatieprocessen bezig? Met intellectueel eigendom (IE) kunt u geld verdienen, maar ook tijd en geld besparen. Om hiervan optimaal gebruik te maken, is het uitwerken van een IE-strategie voor uw bedrijf...
Lees verder

Resultaten ontwikkelingsprojecten 2015 beschikbaar
Miniatuurvoorbeeld:  De in 2015 behaalde resultaten van de ontwikkelingsprojecten van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) zijn nu beschikbaar op de IATI-website van RVO.nl.
Lees verder

Asian Development Bank Business Opportunies Fair in Manilla
Wilt u zaken doen met de Asian Development Bank (ADB)? Kom dan naar de Business Opportunities Fair op 22 en 23 maart in Manilla, om uw kansen te verkennen.
Lees verder

Toewijzing pluimvee- en eiersector december 2016
Miniatuurvoorbeeld:  Nieuwsbericht 16.118 - De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzingspercentages bekendgemaakt voor diverse invoerregelingen in de pluimvee- en eiersector.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.