Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 9 januari 2017

Frankrijk: Nicole, uit Parijs…

Nicole, uit Parijs…
Gebracht door de taxi vanuit Parijs, stapte ze stralend uit en we maakten kennis met elkaar. In een klap wist ik: "dit worden gezellige dagen," Nicole in mijn Chambres d'Hôtes. De nog kwieke 86 jarige was meteen verrukt van haar logeerkamer. "Het past als een jasje om mij heen," zei ze na een uur. Mijn […] Het bericht Nicole, uit Parijs… verscheen eerst op Bourgondische Zaken.
Lees verder

Zonder auto op het platteland in de l'Yonne
Zomaar een ochtend voor de supermarkt in Mézilles. De klanten staan in de rij net als de auto's. In dit dorpje Puisaye, op 10 km van Toucy en 40 km van Auxerre verplaatst iedereen zich per auto. Als je aan de mensen vraagt wat ze zouden moeten zonder auto, kijken ze je stomverbaasd aan. Verbijsterd. […] Het bericht Zonder auto op het platteland in de l'Yonne verscheen eerst op Bourgondische Zaken.
Lees verder

Rendez-Vous 'De Inloop' in Luzy
Deze Rendez-Vous is sportief van aard. Naar aanleiding van het artikel in BZ 42 over zweefvliegen in de Bourgogne kan Piet de Vries een dag organiseren om kennis te maken met Zweefvliegen en een pasagiersvlucht mee te maken. Als u daar  belangstelling voor heeft, kunt u zich opgeven via onderstaand formulier. Voor veel mensen die […] Het bericht Rendez-Vous 'De Inloop' in Luzy verscheen eerst op Bourgondische Zaken.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.