Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 26 januari 2017

Handelsmissie Zuid-Duitsland: Cybersecurity en Personalised Medicine

Handelsmissie Zuid-Duitsland: Cybersecurity en Personalised Medicine
Wilt u zakendoen in Zuid-Duitsland of bestaande zaken uitbreiden? Ga dan mee met de handelsmissie naar de Zuid-Duitse deelstaten Beieren en Baden-Württemberg: de groeilocomotieven van de Duitse economie.
Lees verder

Workshop: Intellectueel Eigendom strategie voor mkb, Zwolle (juni)
Waarde creëren met technische innovaties. Is uw bedrijf regelmatig met technische innovatieprocessen bezig? Met intellectueel eigendom of IE kunt u geld verdienen, maar ook tijd en geld besparen. Om hiervan optimaal gebruik te maken, is het uitwerken van een IE-strategie voor uw bedrijf...
Lees verder

Opening inschrijving invoerregeling Hilton Beef uit VS en Canada - februari 2017
Nieuwsbericht 17.006 - Van 1 tot en met 6 februari 2017, 13.00 uur kunt u invoercertificaten aanvragen voor het contingent Hilton Beef uit de Verenigde Staten en Canada.
Lees verder

Turkse technologie startups veelbelovend voor Nederland
Uit onderzoek naar de startups in Turkije blijkt dat er veelbelovende high tech startups en scale-ups zijn. Het Turkse ecosysteem ondersteunt de startups alleen onvoldoende bij internationale ambities.
Lees verder

Seminar Kansen in de Azerbeidzjaanse landbouwsector
Wilt u zakendoen met of in de landbouwsector van Azerbeidzjan? Kom dan naar het seminar Kansen in de Azerbeidzjaanse Landbouwsector op vrijdag 3 maart in Den Haag. Het seminar wordt organiseert door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Nederlandse ambassade in Bakoe.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.