Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 16 januari 2017

Health Missie naar het Verenigd Koninkrijk

Health Missie naar het Verenigd Koninkrijk
Bent u ondernemer of deskundige in de gezondheidszorg? Wilt u zien hoe deze sector zich ontwikkelt in het Verenigd Koninkrijk en ontdekken wat uw kansen zijn? Zoekt u relevante contacten? Ga dan mee met de Health Missie naar Engeland, van 27 tot en met 30 maart. Door de sterke vergrijzing en...
Lees verder

Octrooiblog: Afval, het nieuwe goud
Miniatuurvoorbeeld:  We noemen het afval, maar eigenlijk hebben we goud in handen. Dat wil zeggen: als we erin slagen om het afval zo te scheiden, dat we alle hoogwaardige grondstoffen eruit kunnen terugwinnen.
Lees verder

Markt voor schone energie in Mexico biedt kansen
Miniatuurvoorbeeld:  De markt voor schone energie in Mexico groeit sterk. Met de ambitie '50% schone energie in 2050' kan het land een belangrijke speler worden in de hernieuwbare energie-industrie.
Lees verder

Plastic resins in opkomst in Houston
Miniatuurvoorbeeld:  Heeft u ervaring op het gebied van 'plastic resins'? Dan bent u meer dan welkom in Houston, aldus het Netherlands Business Support Office (NBSO) Texas.
Lees verder

Workshop: De basis van Intellectueel Eigendom (IE), Arnhem (april)
Afkijken, beschermen, delen of geheimhouden? Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer in één middag hoe u uw technische innovatieproces efficiënter en beter kunt maken door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als...
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.