Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 24 januari 2017

Nederlandse Ecodome op de Philadelphia Flower Show

Nederlandse Ecodome op de Philadelphia Flower Show
Bent u ondernemer in de tuinbouwsector? Wilt u zakendoen in de Verenigde Staten? Meld u dan aan om deel te nemen aan de Nederlandse Ecodome tijdens de Philadelphia Flower Show (PFS) van 11 t/m 19 maart 2017. De PFS is de grootste en langstlopende tuinbouwshow van Noord-Amerika. Sinds de eerste...
Lees verder

Netherlands-Wallonia Economic Day
Would you like to do business in or expand your business into Wallonia or the Netherlands? And do you work in the biotechnology (life sciences & health), bio-based economy or logistics sector? If so, come to the Netherlands-Wallonia Economic Day on 21 February 2017, where you will learn about...
Lees verder

Open consultatie voor evaluatie van Derde Actieprogramma Volksgezondheid
Miniatuurvoorbeeld:  Het Directoraat Generaal Santé (DG Santé) van de Europese Commissie vraagt om uw mening over het Derde Actieprogramma volksgezondheid.
Lees verder

Toewijzing knoflook vierde deelperiode 2016-2017
Miniatuurvoorbeeld:  Nieuwsbericht 17.005 – De Europese Commissie (EC) heeft de toewijzingspercentages gepubliceerd voor de invoercertificaten voor knoflook voor de vierde deelperiode 2016-2017.
Lees verder

Informatiebijeenkomst Nederlandse kansen Dnipro Development Initiative
Het Oekraïense ministerie van Infrastructuur werkt aan de ontwikkeling van haar binnenwateren en zeehavens. Om deze ambitie te bereiken is door de Nederlandse ambassade in Kiev het Dnipro Development Initiative (DDI) gelanceerd waarbinnen wordt samengewerkt met de Nederlandse watersector.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.