Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 24 januari 2017

Prinses Beatrix bij uitreiking eredoctoraat Universiteit Maastricht aan Bondspresident Gauck

Prinses Beatrix bij uitreiking eredoctoraat Universiteit Maastricht aan Bondspresident Gauck
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is op dinsdagmiddag 7 februari in Maastricht aanwezig bij de uitreiking van een eredoctoraat aan Bondspresident Joachim Gauck van Duitsland. De uitreiking vindt plaats tijdens de Dies van de Universiteit Maastricht.
Lees verder

Koning en Koningin bezoeken Thüringen, Saksen en Saksen-Anhalt - programma
Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 februari 2017 een werkbezoek aan de Duitse deelstaten Thüringen, Saksen en Saksen-Anhalt. Doel van het bezoek is het verdiepen van de handels- en investeringsrelaties en het bevorderen van de samenwerking in de sectoren Chemie, Watermanagement en HTSM (High Tech Systemen en Materialen). Daarnaast is bij het bezoek aan de oostelijke deelstaten aandacht voor culturele, historische en maatschappelijke ontwikkelingen, waaronder 500 jaar Reformatie, de Tweede Wereldoorlog en de hereniging van Duitsland.
Lees verder

Geloofsbrieven ambassadeurs Bulgarije, Cuba en Vietnam
Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 25 januari op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Bulgarije, Z.E. Rumen Alexandrov, de ambassadeur van de Republiek Cuba, H.E. mevrouw Soraya Elena Álvarez Núñez, en de ambassadeur van de Socialistische Republiek Vietnam, H.E. mevrouw Ngo Thi Hoa.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.