Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 13 januari 2017

Wonen in een game reserve?


vakantie kaapstad


Nieuws vóór en dóór Nederlanders in Zuid-Afrika

Het is uiteraard eigenlijk te laat om iedereen een mooi, gezond en goed nieuwjaar te wensen, maar we doen het stiekem toch. Met ook deze keer weer een nieuwsbrief waarin van alles gevraagd en gedeeld kan worden.
 

ROEPT U MAAR!

 

Kaapstadmagazine nieuwsbrief

Oproepjes, verzoeken en andere zakenWonen in een game reserve? 

Peter en Ingrid uit België willen volgend jaar heel graag van hun pensioen gaan genieten in Zuid-Afrika. Ze zijn zowel op huizenjacht, en willen eigenlijk het liefst in een game reserve wonen - bijvoorbeeld bij Nelspruit of Hoedspruit. Ze zouden graag in contact komen met mensen die ze meer kunnen vertellen over a) hoe dit te realiseren en b) hoe leven op een game reserve is. Als er mensen zijn die hun ervaringen willen delen of wellicht zelfs huizen te koop weten, heel erg graag! Mail naar peter.dierickx@ eeas. europa. eu.


Woningruil Haarlem - Kaapstad? 

Het team van ZAM (Zuid-Afrika Magazine) gaat volgende maand voor een bijzonder event naar Kaapstad. Wij zoeken daarom vanaf 15 tot 25 februari een huis met drie slaapkamers, bij voorkeur in Sea Point of Green Point - maar een locatie in andere wijken als Blouberg of het centrum is natuurlijk ook welkom. Voorts zou ik graag mijn 2-kamerappartement in Haarlem aan willen bieden voor appartementruil - mijn appartement is beschikbaar van 15 februari tot 9 maart. Wie weet iets? Heel graag contact met Leonie Verburg - email via: nikkiworld@ icloud. com.
  


 

WAT ER VERDER TER TAFEL KOMT

 

Wie zei daar iets over goede voornemens?  

Heb je je er wederom aan gewaagd: goede voornemens? Foei, dat zou je niet meer doen! Bevatten ze ook dit jaar woorden als 'sportief', 'hardlopen' en 'dit jaar echt'? Nou, lucky you, dan kun je nu dan toch eindelijk die hardloopschoenen onderbinden, met dank aan ons lijstje van de leukste hardlooproutes en georganiseerde runs in en om Kaapstad. Geen dank, enne... succes! 

The Great Moscow Circus komt naar Kaapstad

Bijzonder: het beroemde en befaamde Moscow Circus strijkt neer in Kaapstad. Vanaf 3 februari treedt het bonte gezelschap op in de Founder Gardens (naast het Artscape Theatre). En nee, uiteraard komen daar geen dieren aan te pas! Boek nu je kaartjes via Computicket, want ze zijn er maar twee weken. Meer informatie lees je hier 
 

Contact

210 on Long Creative Suites

Cape Town 8001

South Africa

+27 (0)21 422 2444Over ons

KaapstadMagazine.nl ontdekt de meest bijzondere plekken van Kaapstad en omgeving en vertelt hierover aan zowel
locals als toeristen.


 


Geen opmerkingen: