Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 24 februari 2017

Frankrijk: Fietsen langs de Loire

Fietsen langs de Loire
Geen somberheid en nog minder nervositeit op de balans van het toeristische seizoen in de regio's van Cosne, Donzy en Pouilly. Niets dan positieve berichten over het afgelopen seizoen. 'La vie en rose' dus, langs de oevers van de Loire. De VVV-kantoren van Cosne, Pouilly en Donzy hadden de toeristische sector uitgenodigd om de balans […] Het bericht Fietsen langs de Loire verscheen eerst op Bourgondische Zaken.
Lees verder

Zijn de "Macron-bussen" nog steeds actief?
In het kader van de liberalisering van de transportmarkt is in februari 2016 de Flixbus geïntroduceerd van Parijs naar Saint-Étienne met een tussenstop in Nevers. Waar zijn we een jaar later? Augustus 2015 De wet "voor de groei van gelijke economische kansen" verdedigd door de minister van economie, Emmanuel Macron (de huidige presidentskandidaat), wordt aangenomen. […] Het bericht Zijn de "Macron-bussen" nog steeds actief? verscheen eerst op Bourgondische Zaken.
Lees verder

Uitbreiding mogelijkheid hypotheekrenteaftrek voor eigen woning in Frankrijk
Het EU-Hof schuift de Nederlandse 90%-regeling terzijde. Ook van belang voor anderen zonder hypotheek? Dit bericht gaat vooral over de Nederlandse inkomstenbelasting voor inwoners van Frankrijk met een eigen woning waar een hypotheek op rust. Nederland stelt als eis voor aftrek van hypotheekrente voor de eigen woning in Frankrijk dat 90% van het wereldinkomen in […] Het bericht Uitbreiding mogelijkheid hypotheekrenteaftrek voor eigen woning in Frankrijk verscheen eerst op Bourgondische...
Lees verder