Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 3 februari 2017

Innovatie door co-creatie: publiek-private samenwerking centraal

Innovatie door co-creatie: publiek-private samenwerking centraal
Op dinsdag 7 maart 2017 organiseert ZonMw een bijeenkomst over publiek-private samenwerking 'Innovatie door co-creatie'. De middag biedt een gevarieerd programma voor onderzoekers, bedrijven en gezondheidsfondsen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) ondersteunt het programma. Op de...
Lees verder

Handelsmissie Texas: Logistiek en plastic resins
Bent u een ondernemer die geïnteresseerd is in zakendoen in Texas, de Verenigde Staten? Of wilt u uw bedrijfsactiviteiten daar uitbreiden? Ga dan van 20 tot en met 22 maart mee met de handelsmissie naar Houston, de logistieke hub van de Verenigde Staten.
Lees verder

Maritieme handelsmissie Vietnam
Van 22 tot en met 24 maart 2017 vindt een Nederlandse maritieme handelsmissie plaats naar de Vietnamese regio's Ha Long (Quang Ninh)/ Hai Phong en Hanoi. Tijdens de missie zijn er bezoeken aan scheepswerven, Vietnamese overheidsorganisaties en Vietnamese en Nederlandse bedrijven. Deelname aan de...
Lees verder

Na succesvolle Business Day volgt missie naar Senegal
De goed bezochte Business Day met focus op Senegal, Kaap-Verdië en Guinee-Conakry laat zien dat Nederlandse bedrijven meer interesse krijgen in West-Afrika.
Lees verder

Bedrijfsleven zeer tevreden over Nederlandse ambassades
Bedrijven in Nederland zijn zeer tevreden over de diensten van ambassades en consulaten. Dit blijkt uit onderzoek van ondernemersorganisaties evofenedex, VNO-NCW en MKB-Nederland.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.