Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 7 februari 2017

Koning beschermheer tentoonstelling

Koning beschermheer tentoonstelling
Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft het beschermheerschap aanvaard van de tentoonstelling 'In het hart van de renaissance' in Rijksmuseum Twenthe. De tentoonstelling opent 11 februari 2017 en loopt tot en met 18 juni. President Sergio Mattarella van Italië is tevens beschermheer van de tentoonstelling.
Lees verder

Grootkruis in de Orde van de Nederlandse Leeuw voor Bondspresident Gauck
Vanwege zijn bijzondere verdiensten voor de bilaterale betrekkingen tussen Nederland en de Bondsrepubliek Duitsland is Bondspresident Gauck van Duitsland benoemd tot Ridder Grootkruis in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Het Grootkruis in de Orde van de Nederlandse Leeuw is de hoogste burgerlijke onderscheiding in Nederland.
Lees verder

Koningin Máxima opent Buzinezz Forum
Hare Majesteit Koningin Máxima opent woensdag 22 februari met een toespraak het eerste Buzinezz Forum in de Social Impact Factory in Utrecht. Het forum is een platform voor gemeenten, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt perspectief te bieden op een baan. Organisatoren zijn de Buzinezzclub, Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO Nederland) en de gemeente Eindhoven. Het Oranje Fonds is één van de partners van de Buzinezzclub.
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.