Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 2 februari 2017

Koningin Máxima bezoekt les van IMC Weekendschool on Tour in Haarlem

Koningin Máxima bezoekt les van IMC Weekendschool on Tour in Haarlem
Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdagmiddag 1 februari 2017 een les bijgewoond van IMC Weekendschool on Tour in het gebouw van de Internationale Taalklas in Haarlem. Op woensdagmiddag vult IMC Weekendschool on Tour de reguliere taallessen aan met onderwijs dat jongeren introduceert in de Nederlandse samenleving. De leerlingen, tussen negen en veertien jaar, zijn nieuw in Nederland, vluchtelingen- en asielzoekerskinderen met een verblijfsstatus.
Lees verder

Ontvangst deelnemers Ambassadeursconferentie
Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima hebben woensdag 1 februari 2017 op Paleis Noordeinde in Den Haag, de deelnemers van de Ambassadeursconferentie ontvangen. Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix en prof.mr. Pieter van Vollenhoven waren bij de ontvangst aanwezig, evenals minister Koenders van Buitenlandse Zaken en minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.
Lees verder

Koningin Máxima opent symposium over muziekonderwijs op Paleis Noordeinde
Hare Majesteit Koningin Máxima opent woensdag 22 maart op Paleis Noordeinde het symposium 'Morgen meer muziek in de Klas.'
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.