Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 24 februari 2017

Road2ChinaXL ‘17: succesvol zakendoen in China

Road2ChinaXL '17: succesvol zakendoen in China
Wilt u zakendoen in China en weten wat uw zakelijke kansen zijn? Kom dan op dinsdag 28 maart 2017 naar het evenement Road2ChinaXL in Nieuwegein, georganiseerd door het ministerie van Buitenlandse Zaken. De bijeenkomst wordt uitgevoerd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de...
Lees verder

Nederlands publiek-privaat partnerschap voor olie en gas in Iran
Een groep Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen werkt samen met de Nederlandse overheid om de Iraanse markt te betreden.
Lees verder

Vind internationale zakenpartners tijdens GFIA Europe
Wilt u internationale zakenpartners ontmoeten tijdens de vakbeurs en het congres Global Forum for Innovations in Agriculture in de Jaarbeurs in Utrecht? Kom dan naar het b2b-matchmakingevent voor bedrijven op 9 en 10 mei, georganiseerd door Enterprise Europe Network Nederland. De internationale...
Lees verder

Octrooiblog: Nokia is terug van weggeweest. Of niet?
Groot nieuws op het Mobile World Congress eind deze maand in Barcelona: Nokia komt terug met mobiele telefoons. Maar hoeveel Nokia zit er eigenlijk nog in een Nokia?
Lees verder

Representatieve prijzen pluimvee- en eiersector
Nieuwsbericht 17.015 - De Europese Commissie (EC) heeft de nieuwe representatieve prijzen bekendgemaakt in de pluimvee- en eiersector met Uitvoeringsverordening (EU) 2017/316.
Lees verder