Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 15 februari 2017

Shorttracker Melle van 't Wout vlaggendrager bij opening EYOF

Shorttracker Melle van 't Wout vlaggendrager bij opening EYOF
ERZURUM - Shorttracker Melle van 't Wout draagt morgenavond namens het NOC*NSF Talent Team Erzurum 2017 de vlag tijdens de openingsceremonie van het European Youth Olympic Festival. Dat maakte chef de mission Francesco Wessels vanavond bekend tijdens een teambijeenkomst in het Olympisch dorp in Erzurum. "Ik vind het heel speciaal dat ik de Nederlandse vlag mag dragen", aldus de 16-jarige Melle. "Ik had het niet verwacht, maar vind het heel leuk. Ik ben in Nederland geboren, heb er vier jaar gewoond. Toen zijn we naar Canada verhuisd, waar ik aan ijshockey deed. Maar ik ben vrij klein en voor ijshockey moet je toch best wel groot zijn. Nadat ik een keer een hersenschudding had opgelopen, vonden mijn ouders het genoeg. Terug in Nederland gingen we op zoek naar een andere sport en dat werd shorttrack. Vrienden van ons deden dat al en mijn broertje en ik vonden het ook heel leuk. Toen zijn...
Lees verder

Geen opmerkingen:

Aanmelden nieuwsbrief

Probeer nu 3 weken gratis de nieuwsbrief uit.