Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 21 maart 2017

Ons Oranje! Jonger of ouder; speel de debutanten-quiz

Jonger of ouder; speel de debutanten-quiz
In deze quiz krijg je een reeks van internationals uit de huidige selectie voorgeschoteld. Telkens is de vraag; was hij jonger of ouder dan de voorgaande international toen hij zijn debuut maakte? Een soort hoger of lager dus, maar dan qua leeftijden op het moment van debuteren. Bezoek OnsOranje.nl in je browser om de quiz te spelen.
Lees verder

Arjen Robben en Jeremain Lens later in Noordwijk
Het Nederlands elftal is vandaag begonnen met de voorbereiding op de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije (zaterdag) en het oefenduel met Italie (volgende week dinsdag). Twee spelers, Arjen Robben en Jeremain Lens, sluiten wat later bij de groep aan. Robben hield een lichte voetblessure over aan de wedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach en sluit dinsdagmiddag aan bij de selectie in Noordwijk. Jeremain Lens verblijft in Suriname vanwege het overlijden van zijn vader en reist woensdag terug naar Nederland. Round-up: Dost in blakende vorm naar OranjeLees hier de terugblik op het afgelopen weekend van de internationals.
Lees verder

Eerste training Oranje op het veld van Quick Boys
Het Nederlands elftal is de voorbereiding richting het cruciale WK-kwalificatieduel tegen Bulgarije dinsdagmorgen gestart met een training op het veld van Quick Boys. In totaal 21 spelers betraden het veld. Onder die 21 spelers waren de debutanten Matthijs de Ligt en Wesley Hoedt. Niet alle spelers waren aanwezig. Bas Dost, Arjen Robben en Jermain Lens sluiten om verschillende persoonlijke redenen later aan. Kevin Strootman trainde uit voorzorg apart van de groep en verscheen niet op het veld. Ook Daley Blind staakte, zoals afgesproken, de training voortijdig. De verdediger van Manchester United is net hersteld van een hoofdblessure. Mathijs de Ligt, één van de nieuwkomers bij Oranje. Wesley Hoedt, de andere debutant bij Oranje, naast ploeggenoot Stefan de Vrij. Bondscoach Danny Blind sprak zijn 21-koppige selectie toe.
Lees verder