Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 7 maart 2017

Prinses Beatrix bezoekt Nationaal Park Arikok Aruba

Prinses Beatrix bezoekt Nationaal Park Arikok Aruba
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix brengt van 30 maart tot en met 1 april op uitnodiging van het Nationaal Park Arikok een werkbezoek aan Aruba. Het Nationaal Park Arikok maakt onderdeel uit van de Dutch Caribbean Nature Alliance (DCNA), waarvan Prinses Beatrix beschermvrouw is. Tijdens haar verblijf bezoekt zij ook het Spaans Lagoen, de Bubaliplas en de Universiteit van Aruba.
Lees verder

Prinses Beatrix bij concert School voor Jong Talent
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden woont vrijdagavond 24 maart in het Koninklijk Conservatorium in Den Haag een Europees Kamermuziekconcert bij. Tijdens dit concert spelen leerlingen van de School voor Jong Talent samen met jonge talenten van zeven Europese scholen.
Lees verder

Geloofsbrieven ambassadeurs Qatar en Nepal
Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 8 maart op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Staat Qatar, Z.E. Sjeikh Jassim bin Mohammed bin Saud Al-Thani, en de ambassadeur van de Federale Democratische Republiek Nepal, Z.E. Lok Bahadur Thapa.
Lees verder

Geen opmerkingen: