Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 2 maart 2017

Subsidie Samenwerkingsprojecten wetenschap en visserij open op 3 april

Subsidie Samenwerkingsprojecten wetenschap en visserij open op 3 april
Vissers, visserijorganisaties, ANBI's, (semi)overheden of samenwerkingsverbanden hiervan kunnen vanaf 3 april 2017 de subsidie Samenwerkingsprojecten wetenschap en visserij aanvragen.
Lees verder

Wijziging instantie afgifte certificaat maisafval uit de VS
Nieuwsbericht 17.016 – Vanaf 7 maart 2017 kunt u voor de afgifte van het certificaat voor maïsafval uit de Verenigde Staten (VS) terecht bij de instantie Vault Consulting.
Lees verder

Turkse provincie Izmir zet in op geothermale bronnen
Turkije is het land in Europa met de grootste geothermale bronnen. De provincie Izmir in Turkije biedt ook geothermale bronnen. Maar slechts 20% van deze bronnen wordt gebruikt als duurzame energiebron.
Lees verder

Holland Paviljoen tijdens Renexpo 2017 Belgrado
Bent u ondernemer in de water- of energiesector? Heeft u internationale ambities? Kom dan naar RENEXPO Water & Energy 2017, van 25 tot en met 27 april in Belgrado. Tijdens de expo kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen. Deelname kost €150. Voor dat bedrag krijgt u een op maat-gemaakte plek...
Lees verder

Informatiebijeenkomst Secure societies in Horizon 2020
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert samen met The Hague Security Delta en de Veiligheidsregio Haaglanden op donderdag 30 maart een bijeenkomst over secure societies in Horizon 2020. Deze bijeenkomst is interessant voor mensen werkzaam in defensie- en veiligheidsector,...
Lees verder