Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 31 maart 2017

Webinars over zakendoen in India op komst

Webinars over zakendoen in India op komst
De Netherlands Business Support Office (NBSO) in Ahmedabad organiseert de komende periode een aantal gratis webinars voor Nederlandse ondernemers die zaken (willen) doen in India.
Lees verder

Hoenderdaal Fasteners wint MKB Export Award
Hoenderdaal Fasteners uit Veenendaal, producent van bevestigingsmaterialen, is de winnaar van de vierde MKB Export Award.
Lees verder

NBSO-programma tijdens Connected Hub Barcelona
Werkt u in de automobielindustrie? Kom dan naar de eerste editie van Connected Hub op 11 en 12 mei 2017 in Barcelona en meld u aan voor een op maat gemaakt bezoekersprogramma van de NBSO. U bezoekt dan bedrijven in de regio Catalonië en gaat naar de Eureka Innovation Week. Connected Hub is het...
Lees verder

Eurostars Green Summer Event
Ben u werkzaam in Clean en/of Green Tech en heeft u interesse in het opzetten van een internationaal, marktgericht R&D project? Dan is het Eurostars Green Summer event in Malmö (Zweden) misschien iets voor u. Op woensdag 31 mei 2017 organiseert het Zweedse Innovatie agentschap VINNOVA in...
Lees verder

StartupFest 2017: start-up antwoorden op mondiale uitdagingen
'Global Challenges, Startup Solutions' is het thema van het StartupFest Europe 2017 in september. Dat maakte Constantijn van Oranje, Special Envoy van StartupDelta, bekend.
Lees verder