Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 17 maart 2017

Workshop: Succesvol aanvragen in het mkb instrument – Fase 01

Workshop: Succesvol aanvragen in het mkb instrument – Fase 01
Bent u een internationaal georiënteerde ondernemer met een ambitie om de Europese markt te veroveren? Heeft u tenminste één werkende versie van uw disruptieve innovatie en overweegt u een aanvraag in het mkb instrument (Engels: SME Instrument) van het Horizon 2020 programma in te dienen? Of...
Lees verder

Meer samenwerking navigatiesatellietsystemen EU en Japan
Op 8 maart 2017 ondertekenden Japan en de EU een Memorandum of Understanding (MoU) op het gebied van navigatiesatellietsystemen.
Lees verder

Japan op zoek naar eHealth-innovaties
Japan vergrijst snel, wat veranderingen met zich meebrengt. Het land zoekt wereldwijd naar innovaties die kunnen helpen bij het omgaan met deze veranderingen.
Lees verder

Octrooiblog: Ben je al ingepakt door de octrooi-informatie?
Actief of geïnteresseerd in de verpakkingsbranche? Dan heb je de uitreiking van de NL Packaging Awards 2017 vast niet gemist. Daar waren de laatste trends en technieken op verpakkingsgebied te zien.
Lees verder

Sectorbijeenkomst deltatechnologie Roemenië
Bent u op het gebied van deltatechnologie actief in Roemenië of wilt u hier graag zaken gaan doen? Neem dan deel aan de sectorbijeenkomst deltatechnologie Roemenië op maandag 27 maart in Den Haag. Het Partners voor Water Roemenië platform betrekt, informeert en verbindt Nederlandse en Roemeense...
Lees verder