Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 19 april 2017

Geloofsbrieven ambassadeurs Korea en Burkina Faso

Geloofsbrieven ambassadeurs Korea en Burkina Faso
Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 19 april op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Korea, Z.E. Yun Young Lee, en de ambassadeur van de Democratische Republiek Burkina Faso, H.E. mevrouw Jacqueline Marie Zaba.
Lees verder

Officieel bezoek president Mozambique
De president van de republiek Mozambique, Filipe Nyusi, brengt van woensdag 17 mei tot en met vrijdag 19 mei een officieel bezoek aan Nederland. De president wordt onder meer ontvangen door Zijne Majesteit de Koning, minister-president Rutte, minister Koenders van Buitenlandse Zaken en minister Ploumen van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. Het bezoek staat in het teken van de verdere versterking van de brede relatie tussen Nederland en Mozambique.
Lees verder

Prinses Beatrix bij symposium voor onderzoekstalenten
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is vrijdagmorgen 12 mei 2017 in Zeist aanwezig bij het symposium 'Muscles2Meet - Neuromuscular Young Talent Symposium', een initiatief van het Prinses Beatrix Spierfonds.
Lees verder