Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 21 april 2017

Panama: Koningsdag 2017
Beste Nederlanders en Vlamingen,

Sinds vele jaren wordt er met veel plezier door een kleine enthousiaste groep veel energie gestoken in activiteiten voor Vlamingen en Nederlanders. Het aantal Nederlands en Vlamingen is behoorlijk toegenomen.

Helaas gaat wegens gebrek aan vrijwilligers het Koningsdag familiefeest dit jaar niet door. We vinden het ontzettend jammer, maar hebben momenteel een tekort aan mensen die ons willen helpen één of meerdere activiteiten te organiseren!

De Nederlandse ambassade organiseert op donderdag 27 april een receptie ter ere van Koningsdag. Genodigd zijn alle Nederlandse leden van 18 jaar en ouder. (Aanmelden kan alleen via de Nederlandse Ambassade). 

De Nederlandse school organiseert in het kader van Koningsdag een cultuurmiddag voor hun leerlingen als onderdeel van het curriculum
   
Urgente oproep!
We zijn dus nog steeds dringend op zoek naar vrijwilligers voor de NVP en willen graag dat activiteiten blijven bestaan.
Vindt u ook dat deze activiteiten van de NVP moeten blijven bestaan, sta dan op en meld je aan via een reply op deze email of naar nvpanama@gmail. com zodat we contact met je kunnen opnemen!! 
 
Vriendelijke groeten en hopelijk tot binnenkort!

NVP team

Copyright © 2017 Nederlands Vlaamse vereniging Panama, All rights reserved.
Je ontvangt deze email omdat je NVP lid bent of interesse hebt getoond in de activiteiten van de NVP

ur mailing address is:
Nederlands Vlaamse vereniging Panama
Avenida Balboa
Ciudad de Panamá
Panama