Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 24 april 2017

Zondag 30 april groots Koningsdagfeest!

april 24, 2017

REMINDER

Zondag 30 april groots Koningsdagfeest!

In Café Castelo de Silves, Rua do Castelo, 8300-117 Silves
Gps: 37º11'28.2''N en 8º26'17.4''W
Er is voldoende parkeergelegenheid rond het kasteel. Er is o.a. een groot parkeerterrein in de Rua do Saco.

14.00 uur
Deelnemers van de puzzelwandeltocht zijn welkom voor een kopje koffie/thee en Oranjegebak

14.30 uur
Vertrek deelnemers puzzelwandeltocht

16.00 uur
Koningsdagborrel

Tijdens de borrel met lekkere gratis hapjes worden de winnaars van de puzzeltocht bekend gemaakt. De bar blijft open tot 18.00 uur. U hoeft zich niet aan te melden voor de borrel. Wel dient u 2,00 euro per persoon mee te brengen om de entree in het kasteel te betalen.

Voor de puzzelwandeltocht moet u zich aanmelden, wat nog kan tot vrijdag 28 april, 12.00 uur. Stuur hiervoor een e-mail naar info@ncaportugal.com, en geef duidelijk aan met hoeveel personen – volwassenen en/of kinderen – u komt. Deelname aan de puzzelwandeltocht kost 5,00 euro per persoon, kinderen tot 12 jaar gratis.

En tenslotte, zoals elk jaar, mag op dit Oranjefeest uw oranjekleding niet ontbreken. Het maakt het feest nóg feestelijker!

Tot zondag 30 april!

Routebeschrijving:
In Silves rijdt u naar de rechtbank (Palácio da Justiça). Komt u Silves binnengereden over de brug, dan slaat u dus aan de lichten rechtsaf. Op de grote rotonde aan de Palácio da Justiça neemt u de weg richting het centrum/kerkhof. U rijdt het kerkhof en de supermarkt Mini Preço voorbij. U komt aan een volgende kleinere rotonde. U volgt hier de richtingaanwijzer Castelo, naar links (Rua do Castelo). Rij die helemaal uit tot hij een bocht naar rechts maakt en sla onmiddellijk hierna terug rechtsaf (pal voor de Sé kathedraal). Als u deze weg blijft volgen, ziet u aan de rechterkant het parkeerterrein in de Rua do Saco.

 

 

U ontvangt deze e-mail omdat u zich hier voor aangemeld heeft bij de NCA.
Om u af te melden voor de NCA nieuwsbrief kunt u hier klikken.
Klik hier om de mail in uw browser te lezen.