Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 18 mei 2017

Aandacht voor octrooien in MOOC Entrepreneurship for engineers

Aandacht voor octrooien in MOOC Entrepreneurship for engineers
Vanaf 16 mei start de MOOC 'Entrepreneurship for engineers: a toolbox for building a technology startup from idea to execution', een initiatief van de 4 technische universiteiten in Nederland.
Lees verder

Adviesgesprekken Partners voor Water weer mogelijk
In juli opent de tweede tender 2017 van de subsidieregeling 'Waterveiligheid en Waterzekerheid Stedelijke Delta's (WWSD)'. Heeft u internationale waterambities?
Lees verder

Seminar Zachtfruit-productie Polen: bedreiging of kans voor Nederland?
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden in de zachtfruit-sector in Polen? De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert in samenwerking met Rabobank en de Nederlandse Ambassade in Warschau op 8 juni een seminar over de ontwikkelingen in de Poolse zachtfruit-sector. Tijdens het...
Lees verder

European Inventor Award 2017: 3 Nederlanders genomineerd
Op 15 juni maakt het Europees Octrooibureau (EOB) bekend wie uit honderden uitvinders over de hele wereld de winnaars zijn van de European Inventor Award 2017.
Lees verder

Tour d'Europe matchmaking event voor bezoekers ANUGA
Gaat u naar de vakbeurs ANUGA in Keulen? De dag voorafgaand aan de beurs, op vrijdag 6 oktober 2017, organiseert Enterprise Europe Network een matchmaking event. Duitse inkopers gaan dan in gesprek met buitenlandse producenten. U wordt op basis van uw profiel gematcht voor dit b2b-gesprek. De ANUGA...
Lees verder