Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 12 mei 2017

Duitse medische biotechnologiesector blijft groeien

Duitse medische biotechnologiesector blijft groeien
De biotechnologiesector in Duitsland wordt steeds interessanter voor internationale investeerders. In 2015 werd er voor het eerst meer dan een miljard besteed aan research & development uitgaven.
Lees verder

Workshop: Succesvol aanvragen in het SME Instrument – Fase 02
Bent u een internationaal georiënteerde ondernemer met een ambitie om de Europese markt te veroveren? Heeft u een werkende versie van uw disruptieve innovatie en betalende klanten en overweegt u een aanvraag in het SME Instrument van het Horizon 2020-programma in te dienen? Dan is deze workshop...
Lees verder

Succesvolle ondernemerschapsbevordering: Innofest en IMC Weekendschool naar Europese finale
Innofest en IMC Weekendschool vertegenwoordigen Nederland tijdens de Europese finale van de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA) 2017.
Lees verder

Verkennende bijeenkomst circulaire economie innovatiemissie Taiwan
Ziet u kansen voor technologiesamenwerking in Taiwan? Bent u geïnteresseerd in circulair ondernemen? Kom dan op donderdag 1 juni 2017 naar de verkennende bijeenkomst voor de innovatiemissie naar Taiwan, eind september 2017.
Lees verder

Octrooiblog: De ultieme paperclip?
De paperclip. Wat valt daar nog aan te verbeteren? Veel, te oordelen naar het aantal varianten en alternatieven. Maar hoe ziet de ultieme paperclip eruit? En is die te beschermen?
Lees verder