Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 11 mei 2017

Internationale matchmaking tijdens Offshore Energy 2017

Internationale matchmaking tijdens Offshore Energy 2017
Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van offshore energy (olie, gas en wind op zee)? Wilt u mogelijke internationale samenwerkingspartners ontmoeten en bijgepraat worden over de laatste ontwikkelingen? Kom dan naar de internationale matchmaking, tijdens...
Lees verder

Jordanië biedt kansen voor Nederlandse ondernemers
De Nederlandse ambassade in Jordanië signaleerde recent kansen voor Nederlandse ondernemers. Vooral in de sectoren chemie (cosmetica en plastics), elektronica & engineering en houten meubels.
Lees verder

Tanzania Agribusiness Event
Bent u op zoek naar zakelijke kansen in Tanzania? Kom dan op 31 mei naar het 'Tanzania Agribusiness Event' in Den Haag. Het evenement is onderdeel van het bezoek van de Tanzaniaanse minister van Landbouw, Vee en Visserij, van 29 mei tot 2 juni 2017. Op het programma staan onder meer workshops over...
Lees verder

MIGA-event: Verzekeren van investeringen in ontwikkelingslanden
Investeringen in ontwikkelingslanden en opkomende markten brengen risico's met zich mee. Daarom hoort u op 21 juni op het MIGA-event hoe u risico's bij investeringen in ontwikkelingslanden en opkomende markten afdekt.
Lees verder

Online tool helpt bij verduurzamen gebouwen
Op 11 april vond de Europese lancering van de EPC PreCheck plaats. Deze gratis tool helpt gebouweigenaren in de publieke en private sector gebouwen te verduurzamen.
Lees verder