Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 30 mei 2017

Netwerkevent Netherlands-Korea Partners in Business

Netwerkevent Netherlands-Korea Partners in Business
Om Nederlandse bedrijven en hun Koreaanse zakenpartners te ondersteunen organiseert de Nederlandse ambassade in Seoul op donderdag 29 juni 2017 'Netherlands-Korea Partners in Business'. Exporteert u naar Korea? Wijs uw Koreaanse partner dan op dit netwerkevent. Wilt u uw bedrijf presenteren tijdens...
Lees verder

Reminder: sluiting inschrijving importrechten GATT bevroren rundvlees 2017-2018
Nieuwsbericht 17.041 - De inschrijving voor importrechten voor het GATT-contingent bevroren rundvlees (Verordening (EG) nr. 431/2008) sluit op donderdag 1 juni 2017 om 13.00 uur.
Lees verder

Representatieve prijzen pluimvee- en eiersector - mei 2017
Nieuwsbericht 17.042 - De Europese Commissie (EC) heeft de nieuwe representatieve prijzen bekendgemaakt in de pluimvee- en eiersector met Uitvoeringsverordening (EU) 2017/911.
Lees verder

Eurostars webinar
Op 14 september 2017 is de eerstvolgende sluitingsdatum voor het indienen van internationale projectvoorstellen in het Eurostars programma. Wilt u meer weten over dit programma, of wilt u advies en tips voor het indienen van een aanvraag? Neem dan deel aan het Eurostars-webinar! Het internationale...
Lees verder

Robotica innovatiemissie naar Japan
Bent u actief op het gebied van Robotica én heeft u interesse in de mogelijkheden voor samenwerking met Japan? Ga dan mee met onze Robotica innovatiemissie.
Lees verder