Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 24 mei 2017

Ons Oranje! Locadia meldt zich af voor stage en wedstrijden Oranje

Locadia meldt zich af voor stage en wedstrijden Oranje
Jürgen Locadia heeft zich afgemeld voor het trainingskamp en de wedstrijden van het Nederlands elftal tegen Marokko, Ivoorkust en Luxemburg. De PSV'er is onvoldoende fit. Dat betekent dat zich vanmiddag, dinsdag 23 mei, in Noordwijk de volgende twaalf spelers voor de tweedaagse trainingsstage melden: SpelerClubSteven BerghuisFeyenoordMemphis DepayOlympique LyonBas DostSporting CPBruno Martins IndiStoke CitySergio PadtFC GroningenQuincy PromesSpartak MoskouDavy PröpperPSVBart RamselaarPSVMarten de RoonMiddlesbroughJens ToornstraFeyenoordTonny VilhenaFeyenoordJeroen ZoetPSV Trainingskamp in Portugal Het Nederlands elftal vertrekt zaterdag 27 mei voor een trainingskamp naar het Portugese Lagos. Woensdag 31 mei staat in Agadir een oefenwedstrijd tegen Marokko op het programma. Eerste pinksterdag, zondag 4 juni, is Ivoorkust in Stadion Feijenoord de sparringpartner. De aftrap in Rotterdam is om 19.30 uur. Nederland – Luxemburg wordt gespeeld op vrijdag 9 juni. Deze ontmoeting vindt vanaf 20.45 uur plaats in de Kuip.
Lees verder

Advocaat in aanloop naar Luxemburg bij Oranje
Bondscoach Dick Advocaat sluit dinsdag 6 juni aan bij het Nederlands elftal. De spelersgroep start die dag in Noordwijk de voorbereiding op het WK-kwalificatieduel met Luxemburg. Ook assistent-bondscoach Ruud Gullit meldt zich die dinsdag in Noordwijk. Fred Grim en Frans Hoek nemen tot die tijd de technische honneurs bij Oranje waar. Het Nederlands elftal vertrekt zaterdag 27 mei voor een trainingskamp naar het Portugese Lagos. Woensdag 31 mei staat in Agadir een oefenwedstrijd tegen Marokko op het programma. Eerste pinksterdag, zondag 4 juni, is Ivoorkust in Stadion Feijenoord de sparringpartner. De aftrap in Rotterdam is om 19.30 uur. Nederland - Luxemburg De wedstrijd tussen Nederland en Luxemburg, wanneer Advocaat en Gullit voor het eerst op de bank zitten, wordt gespeeld op vrijdag 9 juni. Deze ontmoeting vindt vanaf 20.45 uur plaats in de Kuip. Dinsdag 6 juni vindt in Huis ter Duin in Noordwijk een persconferentie plaats met de bondscoach en zijn assistent.
Lees verder

Oranje begint ontspannen aan trainingsstage
De selectie van het Nederlands elftal is dinsdag begonnen met een kleine groep aan een tweedaagse trainingsstage. Op het veld van Quick Boys in Katwijk kwamen elf spelers het veld op. Oranje - met een kleine groep door blessures en omdat meerdere spelers nog clubverplichtingen hebben - kwam in Noordwijk bijeen om onder interim-bondscoach Fred Grim op een ontspannen manier een tweedaagse trainingsstage af te werken. Negen voetballers en twee keepers, onder wie de voor het eerst opgeroepen doelman Sergio Padt van FC Groningen, hielden zich vooral bezig met pass- en trapoefeningen. Ze besloten de eerste training met een afwerkvorm. Morgen wordt de definitieve selectie bekendgemaakt voor de interlands tegen Marokko, Ivoorkust en Luxemburg. Zaterdag zal de selectie zich verzamelen bij de Oranje Fandag en vervolgens afreizen naar Portugal, waar het een trainingskamp belegt.
Lees verder