Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

zaterdag 3 juni 2017

China: Europa Dag en Bencham-barbecue


Europa Dag 2017: maandag 29 mei

De jaarlijkse Europadag in Beijing wordt maandag 29 mei gehouden, bij Omni Space, ten zuiden van Tian'anmen.

Het evenement - gesteund door de NVP - is open voor alle Europeanen en andere belangstellenden. De dag na het evenement is in China een vrije dag vanwege het Drakenboot-festival. Aanvang: 17.00 uur. Tickets kosten 50 RMB, inclusief een drankje, en kunnen aan de deur worden aangeschaft.

Optredens zijn er van Hannibal's Elephants, Blackwater, Horse Feather, Teknoprisoners.de, en DJ Vltra U. verder is er een Swing Dance, wijnproeverij, 'beer pong', worden er karikatuurtekeningen gemaakt en is er een pubquiz waar prijzen gewonnen kunnen worden met als thema uiteraard: Europa.

Lees meer informatie

Bencham-barbecue

De Bencham, de Benelux Chamber of Commerce in Beijing, houdt zaterdag 3 juni een Summer BBQ om het 'seizoen' feestelijk af te sluiten.

Het event wordt gehouden bij de residentie van de Ambassadeur van Luxemburg. Lees meer informatie op de website van Bencham.

Borrel

Meteen alvast even een herinnering voor vrijdag 2 juni: dan is weer de maandelijke NVP-borrel! Uiteraard in XL Bar and Restaurant. Dus wil je met andere Nederlanders de werkweek afsluiten, kom dan zeker even langs. Op de NVP-borrel is het altijd gezellig!
Elements
De Nederlandse Vereniging Peking is een sociaal-cultureel platform ter bevordering van Nederlands(talig)e evenementen.

Naast maandelijks terugkerende activiteiten als een vrijdagmiddagborrel, een lunch en een kaartavond, organiseren we ook ieder jaar een Sinterklaasmiddag voor de kinderen, een feest rondom Koningsdag en nog veel meer andere leuke evenementen. Kom vooral eens kijken!

Bekijk onze activiteitenkalender
 

Geen opmerkingen: