Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 14 juni 2017

Frankrijk: HULOT, een grote reu griffon nivernais van middelbare leeftijd

HULOT, een grote reu griffon nivernais van middelbare leeftijd
Hierbij HULOT, een grote reu griffon nivernais van middelbare leeftijd. Hij is in topvorm, heel sociaal met soortgenoten, dol op buiten zijn en lange wandelingen. Hij zoekt een familie zonder katten. Denkt u erover een hond of kat aan te schaffen? U bent welkom in REFUGE DE THIERNAY, waar keuze is uit een groot aantal […] Het bericht HULOT, een grote reu griffon nivernais van middelbare leeftijd verscheen eerst op Bourgondische Zaken.
Lees verder

De reacties in de Nièvre na de eerste verkiezingsronde voor het parlement
De twee kandidaten in de Nièvre van 'la République En Marche' Perrine Goulet tegenover Pauline Vigneron (FN) en Patrice Perrot tegenover Christian Paul (PS) maken de meeste kans om volgende week gekozen te worden in de Assemblée Nationale (Tweede Kamer). De landelijke trend zien we terug in de Nièvre. De kandidaten van 'la République En […] Het bericht De reacties in de Nièvre na de eerste verkiezingsronde voor het parlement verscheen eerst op Bourgondische Zaken.
Lees verder

Het wilde zwijn zorgt voor meer dan 1.100 hectare schade in de Yonne
De prefect van de Yonne, Jean-Christophe Moroud komt met een eerste beoordeling van het jachtseizoen in de Yonne voor het seizoen 2016-2017. De schade veroorzaakt door wilde zwijnen voert de boventoon. De overheid registreerde een aanzienlijke stijging van de schade aan gewassen veroorzaakt door het grootwild in het departement. "In eerste instantie gaat het om […] Het bericht Het wilde zwijn zorgt voor meer dan 1.100 hectare schade in de Yonne verscheen eerst op Bourgondische Zaken.
Lees verder