Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 12 juni 2017

Staatsbezoek aan Vaticaanstad

Staatsbezoek aan Vaticaanstad
Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van Zijne Heiligheid Paus Franciscus een staatsbezoek aan de Heilige Stoel in Vaticaanstad (zie RVD-persbericht, nr. 36). Het bezoek vindt plaats op donderdag 22 juni 2017.
Lees verder

Staatsbezoek aan Italië
Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Sergio Mattarella van de Republiek Italië van 20 juni tot en met 23 juni een staatsbezoek aan Italië. Naast Rome zullen ook Palermo in het zuiden en Milaan in het noorden worden bezocht. De Koning en Koningin worden vergezeld door minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken. Het Koninklijk Paar brengt eveneens een staatsbezoek aan de Heilige Stoel in Vaticaanstad op donderdag 22 juni.
Lees verder

Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven bij conferentie over Canadese samenleving en cultuur
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en prof.mr. Pieter van Vollenhoven wonen donderdagmiddag 15 juni in de Senaatszaal van de Radboud Universiteit in Nijmegen  een deel van de tweedaagse internationale conferentie 'The World Needs More Canada'? Changes and Challenges in Contemporary Canadian Culture and Society, bij.
Lees verder

Geen opmerkingen: