Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 13 juni 2017

Uitnodiging NCA Haringparty

juni 13, 2017

Beste Portugal Vrienden,

Volgens de jaarlijkse traditie van de Nederlandstalige Club (NCA) Portugal kunt u in Krazy World weer terecht voor een heerlijke Hollandse Nieuwe. En niet alleen voor een nieuwe haring, maar ook voor Hollandse garnalen en gerookte IJsselmeerpaling, geleverd door Zeevishandel Schmidt uit Nederland. Alle vis wordt vers ingevlogen, de haring wordt ter plekke schoongemaakt. Voor degenen die niet van vis houden zijn er kroketten en frikadellen, en meer.

U bent van harte welkom in Krazy World te Algoz, op zondagmiddag 25 juni as. vanaf 12 uur. Zorg dat u tijdig aanwezig bent, want op is op! De toegang tot het park is gratis. Denk er aan om uw hondje thuis te laten, huisdieren worden niet toegelaten.

Op de website www.krazyworld.com vindt u niet alleen de gps-coördinaten, maar ook wat er allemaal te beleven valt in het park. U kunt er paintballen, de reptielen bezoeken en een duik nemen in het zwembad.

U komt toch ook? Breng uw vrienden en kennissen mee om te genieten van een heerlijk visje, een drankje, en een gezellige babbel. Samen maken we er weer een geslaagde middag van!

Tot dan!

Met vriendelijke groeten,

Léon Geerlings, voorzitter

 

 

U ontvangt deze e-mail omdat u zich hier voor aangemeld heeft bij de NCA.
Om u af te melden voor de NCA nieuwsbrief kunt u hier klikken.
Klik hier om de mail in uw browser te lezen.

Geen opmerkingen: